Reviews klanten:

Super service

★★★★★
5 5 1
Verhuizing was super geregeld en zeer aantrekkelijke prijs

Top verhuis bedrijf

★★★★★
5 5 1
Prima verhuizing! Zeker aan te bevelen. Vriendelijk, snel en voorzichtig met mijn spullen.

Aan te raden

★★★★★
5 5 1
2 weken gelden ben ik verhuist.. Was opzoek gegaan naar een verhuisservice die een goede prijs aanbied en de afspraken nakomt. Ik heb een vrijblijvende offerte ontvangen.Verliep vlekkenloos zeker een aanrader.

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Goede service en nette vakkundige afhandeling en verhuizing,super tevreden!!!

436040921

★★★★★
5 5 1
Roy en zijn team hebben ons echt voortreffelijk geholpen met de verhuizing van de inboedel van mijn zoon aan de Wandelstraat in Boorsem(B) naar de Sterrenlaan in Rekem(B) op donderdag 22 februari 2018. Niks was teveel voor deze hele sympathieke jongens. Zij hebben alles tot in de puntjes uitgevoerd. Ook hebben we zelfs heel hartelijk staan te lachen. Kijk dit hoort ook erbij. Ik zal Verhuisservice Limburg zeker promoten bij mij bekende personen, die op het punt staan te gaan verhuizen en op zoek zijn naar een goed verhuisbedrijf. Jongens, nogmaals onze hartelijke dank hiervoor!

Fantastische Service !!!

★★★★★
5 5 1
Vandaag heeft Verhuis Service Limburg ons appartement in Geleen verhuist naar onze nieuwe woning. Ik geef niet vaak een 5 sterren review, maar als ik het kon had ik 10 sterren gegeven. Het woordje ‘Service’ bij Verhuis Service Limburg is toonaangevend in alles wat ze doen. Dit is in mijn ogen dan ook hun absolute kracht en hier was ik vandaag zwaar van onder de indruk. De vriendelijkheid, klantgerichtheid, bereidwillendheid om te helpen en om alles eraan te doen om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen is buiten de norm. In alles waar we om vroegen en wat we nodig hadden werden we beantwoord met een vriendelijke glimlach en werden zelfs de kleine extra dingen moeiteloos gedaan. Als ik ooit weer ga verhuizen (en dat hoop ik niet snel te gaan doen), dan is Verhuis Service Limburg voor mij in ieder geval de absolute topper waar ik zonder twijfel weer graag zaken mee zou willen doen. De prijs is extreem scherp, maar nogmaals de service is buiten proporties goed te noemen en zal me nog lang bij blijven. Ik ben blij dat ik hun gekozen heb en kan ze absoluut voor 100% aanbevelen voor iedereen. Zowel bedrijfsleider Roy alsook Barry en Yves waren extreem voorzichtig, kundig en hebben bergen werk verzet met een glimlach. Enorm bedankt voor de geweldige service !! Groeten, Marc, Joanna en Joshua

Zorgeloze verhuisdag

★★★★★
5 5 1
Voor onze verhuizing van Limburg naar Drenthe kozen we voor Verhuisservice Limburg vanwege de scherpe prijs. De verhuisdag was voor ons een relaxte dag. Roy en zijn team hebben al onze spullen vlot en zorgvuldig in gepakt. En in Drenthe weer uitgeladen. We hadden een dag zonder stress maar wel veel lol met Roy en zijn team! Zeker een aanrader!

Snelle reactie

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie, het bedrijf heeft geheel waargemaakt wat men beloofde. De verhuizers waren aardig, snel, vakkundig en eerlijk.

Zeer tevreden over de verhuizing

★★★★★
5 5 1
Zeer goed bedrijf en als ik nog eens ga verhuizen bel ik verhuisservice Limburg op.

verhuisservice limburg is echt Top, Top en Top.

★★★★★
5 5 1
De verhuizers waren snel, kordaat, voorzichtig en beleefd. Ook zijn ze flexibel.