Vrijblijvende offerte aanvraag

Persoonlijke gegevens

Verhuis van

Verhuis naar

Bedankt voor je offerte aanvraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Onze diensten

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Limburg, omdat u gaat verhuizen? Verhuisservice Limburg helpt je graag met een professionele verhuizing. Wij hebben veel ervaring in het verhuizen van zowel zakelijke als particuliere verhuizingen.

Met spoed de woning leeg en/of weer bewoonbaar?

Geen probleem, met ons super team is niets te gek! Wij reinigen de woning, halen alles eruit en leveren hem schoon en bewoonbaar weer op.

Toch die mooie vloer of dat leuke behang? Geen probleem, wij maken het zoals U het wilt! Houtwerk schilderen, lampen ophangen, TV beugel monteren, vloeren leggen, behangen of gordijn rails ophangen, wij doen het dagelijks.

Verhuisservice Limburg

Verhuizen is al duur genoeg en neemt veel tijd en vooral ook veel stress met zich mee. Wij hebben de kennis en ervaring om te zorgen dat U zo min mogelijk stress ervaart. Door onze ervaren verhuizers wordt niets over het hoofd gezien en wordt er doorgewerkt tot U zorgeloos op de bank zit in Uw nieuwe woning. Onze kracht zit in het zo efficiënt mogelijk omgaan met de tijd, die onze verhuizers perfect weten te benutten. Wij garanderen daarom de beste en de goedkoopste te zijn.

Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?

Met behulp van ons verhuisbedrijf kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten, goedkoop verhuizen met behoud van een hoogwaardige dienstverlening. Wij maken van te voren samen met u een verhuisplan en houden zo veel mogelijk rekening met uw budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Was uw plafond een paar jaar geleden nog wit, maar komt de kleur nu dichter in de buurt bij lichtgeel?

Dan is het de hoogste tijd om uw plafond te laten witten. Hoe laat u uw plafond schilderen met het beste eindresultaat? Het witten van uw plafond is een klus waar u niet aan ontkomt en dit wilt u waarschijnlijk ook niet. Een verkleurd plafond kan de uitstraling van uw interieur namelijk flink verpesten. Uw plafond kunt u zelf schilderen, maar heeft u geen zin in alle frustraties die bij deze klus komen kijken en wilt u niet dagenlang in de rommel zitten? Met ons professionele product is de klus snel geklaard en dat tegen een voordelige prijs.

Nieuws

Verhuisservice Limburg nieuws

Voorkom beweegbare spullen tijdens vervoer
Wat schade kan veroorzaken zijn losse spullen of kastjes die kunnen gaan schuiven tijdens transport. Controleer daarom altijd de lades
Lees meer.
Kwetsbare, breekbaar en belangrijke spullen
Kwetsbare en breekbare spullen dienen van te voren goed ingepakt te worden. Het beste is om uw kwetsbare voorwerpen in
Lees meer.
Brandbare goederen mogen wij niet vervoeren!
Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mogen niet worden ingepakt. Deze en op elke andere manier gevaarlijke stoffen kun
Lees meer.
Begin op tijd met inpakken
Begin ruim op tijd met het voorbereiden van je verhuizing. Begin met inpakken, zodra je verhuisdozen hebt gekregen van verhuisservice
Lees meer.